Model kit voor schaalmodel Garelli 125

Door Sharon in Persberichten, dinsdag 05 Dec 2017 14:12
Je motor in de "winterstalling" staan? Nu kun je je "vrije tijd" tijdens de lange winteravonden op een heel leuke manier vullen. etichetta superiore Nieto

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Sinds kort heeft onze Italiaanse fabrikant Brach in de serie “Vintage Racing” een tweetal High Quality bouwdozen in schaal 1:12 uitgebracht voor de Garelli 125 GP racers waarmee in 1984 Angel Nieto en in 1985 Fausto Gresini het wereldkampioenschap in de 125cc klasse behaalden.

De bouwdozen verschillen op onderdelen van elkaar, net zoals de echte, door Jan Thiel gebouwde machines dat destijds deden.

De bouwdozen zijn voornamelijk uitgevoerd in hoogwaardige resin onderdelen , maar bevatten ook rubberen, foto-etched en gefreesde metalen en aluminium onderdelen.

De detaillering van deze +/- 400 onderdelen is van een bijna ongekende nauwkeurigheid. Voor het bouwen van deze modellen is enige modelbouw ervaring wel gewenst.

Indien met dat wil kan zelfs de ketting schakel voor schakel opgebouwd worden, zo niet dan kan men het model uitrusten met een “vaste” resin ketting.

Beide bouwdozen zijn, net als de eerder uitgebrachte kits voor de Morbidelli 125 GP racers van Pier Paolo Bianchi en Paolo Pileri, leverbaar via onze webshop www.hobbimex.nl.

Daar worden ook de voor 2018 geplande “Vintage Racing” bouwdozen aangekondigd : De 1981 125 GP Minarelli van Angel Nieto en de 1982 Ducati 600 TT2 van Tony Rutter

Verder treft men in onze webshop ook enkele heruitgaven aan van Protar bouwdozen in schaal 1: 9 en 1: 12. (MV-Agusta 500/4 , Norton Manx 500 e.d.)

Protar was het merk van wereldkampioen wegrace Tarquinio Provini (MV-Agusta 125 en FB Mondial 250) dat wij van 1965 tot 2000 met veel succes in Nederland geïmporteerd hebben.

Tags: schaalmodel,

Gerelateerde artikelen