donderdag 28 maart 2024

Mis niets van de TT

Het blijft een nadeel van live aanwezig zijn bij een motorrace. Hoe vlak Assen ook is, hoe compact het circuit gebouwd mag zijn en hoe weinig bomen er staan, je krijgt niet altijd alles mee. Gelukkig geldt dit niet voor toeschouwers van de Dutch TT.

Op liefst twaalf plaatsen langs het circuit staan namelijk enorme vidiwalls opgesteld, meldt de organisatie. De schermen meten tussen de 25 en 80 vierkante meter. Nieuw dit seizoen is een wall van 120 vierkante meter. Het mega-scherm staat opgesteld bij de Noordlus.

Inmiddels hebben alle raceteams hun gereserveerde plek op het rennerskwartier ingenomen. Er heerst een koortsachtige maar gedisciplineerde drukte. De vrachtwagens worden uitgeladen. Onderdelen, wielen, banden en overige attributen krijgen een plaats in de pitsbox. Mecaniciens buigen zich alvast over de motoren. Aan alles is te merken dat de Dutch TT 2012 morgen begint!

Foto: TT Circuit Assen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen