vrijdag 29 maart 2024

Met Tissot naar WK Superbike Assen

De motoren draaien weer en het 2017 World Superbike-seizoen is officieel begonnen. Dit seizoen belooft spanning en sensatie. Mis de actie niet! Zwitsers horlogemerk Tissot is sinds 2011 officieel timekeeper van de World Superbike.

Elk jaar brengt Tissot een aantal limited edition horloges op de markt die er dynamisch en robuust uitzien zoals de racemotoren. Je ziet diverse aspecten van de motoren terug in het design van de horloges, zoals de dashboard geïnspireerde tellers, de voetsteun geïnspireerde pushers en de remschijf geïnspireerde lunette. Hun ultieme nauwkeurigheid is het bewijs van de hoge eisen die in de loop der jaren aan timing worden gesteld als de Officieel Tijdwaarnemer van onder andere de World Superbike en de MotoGP™.

Tissot geeft  2 x 2 paddock kaarten weg voor dit evenement in Assen. Het enige wat u hiervoor moet doen is vertellen waarom u deze kaarten moet winnen. Dit kan via deze pagina. De deadline voor inzendingen is 20/04/2017.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen