vrijdag 29 maart 2024

Meer service voor TT-publiek

Omdat de TT tot en met 2021 een contract met promotor Dorna heeft, weet Assen zich de komende jaren verzekerd van de Nederlandse Grand Prix. En dus ook van inkomsten. Daardoor kan er worden geïnvesteerd. Dat is ook noodzakelijk, want bezoekers eisen steeds meer. Wil men het toeschouwersaantal op peil houden, dan is het noodzakelijk te investeren in de voorzieningen voor het publiek. Eén van de verbeteringen van dit jaar is de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie. Daarnaast is het aantal vierkante meters vidiwall met 30% verhoogd. Dat heeft als voordeel dat de graphics beter leesbaar zijn vanaf de tribunes. En de wellicht belangrijkste verbetering zul je op weg naar het circuit merken: de nieuwe afslag van de A28 naar het circuit.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen