donderdag 25 april 2024

McPint vertelt

Op Joey Dunlop na is er geen man die vaker zeges behaalde op het eiland Man, dan John McGuinness. 23 keer won hij al in de Isle of Man TT, waar Dunlop op 26 staat. Daarnaast reed hij zelfs een paar rondes in de MotoGP mee. Eerder dit jaar zei ‘McPint’ al dat hij het record van Dunlop niet wil verbreken, mocht hij de kans krijgen. Hij wil het slechts evenaren als eerbetoon. Goeie gozer dus, die McGuinness. 

Gisteren verscheen er een autobiografie van de inmiddels, op zijn zachtst gezegd, legendarische naam in de TT. In ‘Built for Speed’ neemt hij ons mee naar zijn eerste motor toen hij drie jaar oud was, maar ook hoe hij stopte met metselen en vissen om zijn droom achterna te gaan: wegracer worden. Van toeschouwer achter een paar hooibalen en een lint, naar deelnemer op het parcours.

Het boek is (nog) te bestellen via de website van Amazon

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen