donderdag 28 maart 2024

Maverick Viñales domineert Valencia test

Nu Jorge Lorenzo bij Yamaha is vertrokken, heeft het team minstens een waardige opvolger gevonden in Maverick Viñales. De Spanjaard was zowel tijdens de eerste testdag als de tweede de snelste. De tijden die door de top werden neergezet ontweken elkaar niet veel, maar duidelijk is wel dat Viñales nu meedoet met de grote jongens.

Op dinsdag leek Valentino Rossi de beste kaarten in handen te hebben tijdens de eerste test. Al in ronde 11 van in totaal 47 ronden zette hij voorlopig de snelste tijd van de dag neer. Na de eerste sessies was Viñales twee honderdsten sneller dan zijn teamgenoot Rossi. Op woensdag was Viñales de enige die een 1’29-er op de klok zette. Ook waren er verschillende valpartijen. Zowel Valentino Rossi, als Pol Espargaro en Andrea Iannone kwamen ten val.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen