vrijdag 19 april 2024

Massei terug bij Ten Kate

Voor de rest van het Europees Superstock 1000-seizoen heeft het EAB Ten Kate Junior Team de Italiaan Fabio Massei aangetrokken. Massei verdedigde in 2012 ook al de kleuren van het EAB Ten Kate Junior Team en eindigde als achtste in het kampioenschap. De inwoner van Rome vervangt Danny de Boer, die drie weken geleden twee punten behaalde tijdens zijn EAB Ten Kate Junior Team-debuut op Portimao in Portugal. De Italiaan is geen onbekende in het Europees Superstock-paddock aangezien hij al bijna dertig wedstrijden heeft gereden in deze klasse.  
 
Manuel Cappelletti (teammanager): “Als eerste wil ik Danny de Boer bedanken voor zijn goede prestaties in Portimao. Danny is een aardige jongen en zonder twijfel een coureur met veel potentieel. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat we het Superstock 1000-seizoen gaan uitrijden met Fabio Massei. We kennen hem én zijn talent zeer goed. Fabio is erg blij om terug te zijn in het WK Superbike-paddock en hongerig naar succes. We hebben besloten met hem verder te gaan omdat hij een Italiaan is en dat is erg belangrijk voor onze Italiaanse sponsoren en technische partners.”
 
Foto:  Pers Racing
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen