donderdag 28 maart 2024

Massei maakt line-up Ten Kate Junior Team compleet

Fabio Massei rijdt komend seizoen in de kleuren van het Ten Kate Junior Team in de Superstock 1000 FIM Cup. Het jonge talent uit Rome is goed bekend in het Europees Superstock-paddock want hij heeft al bijna twintig races gereden in deze twee klassen. Naast Massei komen Michael van der Mark en Bastien Chesaux in het Superstock 600 Europees Kampioenschap uit voor het Nederlandse team.

In 2011 werd Massei negende in de Superstock 1000 FIM Cup. Daarvoor behaalde Massei een aantal zeer aansprekende resultaten in verschillende kampioenschappen. Zo won hij in 2010 onder andere het Italiaanse CIV Superstock 600-kampioenschap en behaalde als wildcardcoureur een tweede plaats tijdens de Italiaanse ronde van het Superstock 600 Europees Kampioenschap op Imola.

Fabio Massei: “Allereerst, ik ben zeer blij dat ik komend seizoen in het Ten Kate Junior Team rij. Ik kan niet wachten om over een paar weken voor het eerst met de motor te testen. Dit is mijn tweede jaar in de Superstock 1000 FIM Cup. Ik ken nu alle circuits en dat is een groot voordeel. Daardoor verwacht ik te kunnen vechten voor het kampioenschap. Natuurlijk is de strijd altijd heftig in de Superstock 1000 FIM Cup maar ik ben er zeker van dat het kan. Helemaal met steun van de professionals uit het Ten Kate Junior Team.”

Ferry Schoenmakers (teameigenaar): “Met Michael van der Mark, Bastien Chesaux en Fabio Massei hebben we drie coureurs die met de top mee kunnen. Dat is natuurlijk erg speciaal en maakt mij erg trots. Hopelijk zorgt dit voor een schitterend racejaar. Voor de openingsrace op Imola gaan we nog een aantal keer testen. Waar en wanneer maken we later bekend. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen