donderdag 25 april 2024

Maak die Michelin Road Trip 2012…

Ervoor zorgen dat motorrijders weer de smaak te pakken krijgen van het rijden en reizen met anderen. Dat, naast natuurlijk pure pr, is de reden waarom Michelin een wedstrijdspel heeft ontwikkeld: de Michelin Road Trip 2012. Het is een feit dat motorrijders in bepaalde Europese landen steeds minder de weg op gaan. Redenen als andere weersomstandigheden, hogere brandstofprijzen, budgettaire beperkingen, wijziging van werk of een verlies aan interesse liggen veelal hier aan ten grondslag.

De Michelin wedstrijd, waar overigens geen aankoopverplichting aan vast zit, werkt als volgt. De motorrijder kiest de gewenste road trip uit zes verschillende bestemmingen: de Verenigde Staten (Florida en Route 66), Noord-India, Zuid-Afrika, Toscane of Canada. Van 1 maart tot
30 april 2012 kunnen de motorrijders vervolgens hun eigen team samenstellen door maximaal vier vrienden uit te nodigen voor deelname aan deze road trip. Vervolgens moeten ze via hun sociale netwerken stemmen verzamelen.

Uit de 20 teams met de meeste stemmen wordt uiteindelijk de winnaar van de road trip getrokken. Kijk voor meer informatie op http://road-trip.michelin.nl.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen