zaterdag 20 april 2024

Lommel kleurt oranje!

Nog een paar weken en dan is het zover, de Motocross of Nations in het Belgische Lommel. Om ‘onze’ helden van Team Nederland, Marc de Reuver, Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings te steunen is er een speciaal oranje T-shirt ontworpen.

Je kunt in het bezit komen van dit unieke T-shirt voor slechts 21 euro (inclusief verzendkosten). Beschikbare maten zijn S, M, L, XL en XXL. Hoogstwaarschijnlijk komen er ook nog een aantal kinder- en damesmaten bij. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.

Bestellen is zeer eenvoudig. Maak 21 euro over naar ING 9190870 t.n.v. S. Schippers onder vermelding van T-shirt Lommel en je kledingmaat. Stuur daarna een mailtje met je adresgegevens en nogmaals je maat naar sjoerdschippers@hotmail.com en je krijgt binnen één dag een bevestiging van je bestelling. Vragen? Mail! 

Wacht niet te lang met bestellen want om de shirts op tijd af te hebben en ze tijdig naar jullie te kunnen verzenden moet de bestelling uiterlijk zondag 16 september binnen zijn. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Lommel oranje kleurt tijdens de Motocross of Nations!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen