donderdag 28 maart 2024

Lezersreis Franken

Onder het motto beter laat dan nooit… We kunnen ons goed indenken dat je na het zien van de foto's en het lezen van dit verhaal zin krijgt om zelf naar Franken af te reizen en het gebied te verkennen. Speciaal voor MOTO73-lezers biedt Endurofun Tours daarom een volledig verzorgde, begeleide reis door Franken aan tegen een gereduceerd tarief.

Deze reis vindt plaats in het pinksterweekeinde van 2013, van 17 mei tot 20 mei en kost € 498 per rijder en € 411 per duopassagier. Voor dat bedrag krijg je drie overnachtingen op basis van tweepersoons hotelkamers, driemaal ontbijt en driegangenmenu, een welkomstgeschenk, een herinneringsmap en kaartmateriaal. Er worden dagetappes van 220-310 km gereden over bochtige, secundaire asfaltwegen.

Zie voor meer informatie: www.endurofuntours.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen