vrijdag 19 april 2024

Levensgevaarlijke vallen in bos bij Zeeland, NB

Waarschijnlijk zijn de vallen geplaatst in een poging illegale crossers te weren uit de bossen rondom de plaats Zeeland in Noord-Brabant. Eerder vandaag kwam naar buiten dat een jongen gewond raakte door in één van de vallen te stappen. Politie ter plaatse besloot het bos uit te kammen en trof nog zeker vijftien losse pinnen verspreid door het bos.

In de bossen aan de Buntweg komen vaker crossers, die er uiteraard niets te zoeken hebben. Illegaal crossen is niet voor niets illegaal, maar op Facebook heeft de wijkagent van Zeeland al aangegeven dat dit niet de manier is het op te lossen. Immers lopen partijen die niets met crossen of crossers te maken hebben hierdoor ook gevaar. De Politie in Zeeland waarschuwt lokale boswandelaars dan ook op te letten, aangezien er mogelijk nog meer vallen ingegraven liggen.

Vind je nog vallen, dan is het wijselijk de politie hierover te informeren via het meldnummer van de politie op 0900-8844.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen