vrijdag 19 april 2024

Lekker naar Spanje

Ook de lange winterstop beu? Zin om deze winter lekker door te rijden? Blijf rijden en parkeer je motor tijdens de wintermaanden in Spanje! Dat kan in Andalusië met TB Travel, in de beveiligde garage bij een goed verzorgd viersterrenhotel. Op deze manier kun je de winter in het altijd zonnige Spanje overbruggen. Dit gebied is het ware motorparadijs in de (Nederlandse) winterse maanden. Een aangename temperatuur, spectaculaire bochten en het strakke asfalt hebben hier het overwicht. 

Je verblijft in het hotel op basis van half pension tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, en zowel jij als je motor zijn verzekerd van een goed verblijf. Spanje kenmerkt zich door het warme onthaal van motorrijders, de gunstige prijzen en het aangename weer! Een achtdaags verblijf kan vanaf € 367,50 inclusief logies, ontbijt en diner! Geïnteresseerd? Kijk eens op www.tbtravel.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen