vrijdag 19 april 2024

LCR Honda wisselt kleuren weer af

Het LCR Honda-team doet nu al een paar jaar met wisselende kleurstellingen, al leek het er verleden jaar op dat daar met sponsoring van beleggingsfirma CWM een eind aan kwam. En toen werd CWM plots onderdeel van een politieonderzoek naar witwaspraktijkten.

Nu is het team van Lucio Cecchinello plots weer terug met wisselende kleurstellingen. Het idee is met kleine sponsorcontracten te werken, die zich toespitsen op lokale markten. Dus niet met Merk A op de kuipen rijden in Land B, terwijl dat merk daar helemaal niets doet. 

Bevestigde merken zijn Rizoma, GIVI en Castrol. Die drie merken verdelen de hoofdsponsortaken over in totaal zes Grand Prix. 

  • GIVI: GP van Qatar
  • Rizoma: GP van Amerika, de GP van Catalunya en de GP van Silverstone
  • Castrol: GP van Misano en de GP van Sepang

Wat er de overige races op de kuipen prijkt maakte het team nog niet bekend.

 

[justified_image_grid ids=23494,23495,23496,23497]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen