donderdag 28 maart 2024

Laatste waarschuwing

Je moet de laatste jaren onder een steen hebben gelegen of enorm geïnspireerd zijn door de coureurs op het circuit om rondom de TT een verkeersovertreding te begaan. Toch overkwam het gister al 430 motorrijders. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De politie zet alles in, onopvallende voertuigen ook. Probeer dus vooral die hinderlijke muisgrijze BMW niet los te rijden.

 

Rijbewijs kwijt

Let op de A28, A37 en N48 en de lokale wegen extra goed op. Overigens letten de dienstkloppers niet alleen op te hard rijden, maar ook op zaken als: leesbaarheid kenteken, rijden zonder rijbewijs, rechts inhalen, onvoldoende afstand houden, drugs en alcohol. Verschillende mensen hebben hun rijbewijs al kunnen inleveren, voorkom dat alsjeblieft.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen