Laatste Trackday seizoen 2018

Door Ad in Persberichten, vrijdag 12 Okt 2018 00:10
Mertens Riding School organiseert 17 oktober laatste circuitdag van België op Mettet. Mertens Ridning School Mettet

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op het einde van seizoen 2017 hebben we jullie een getrouwheidsprogramma voorgesteld en dat werpt nu al zijn vruchten af. Voor de aanvang van het seizoen 2018 was het knutselen aan het getrouwheidsprogramma « SPF » met als resultaat dat reeds verscheidene piloten van de verdiende en beloofde korting hebben kunnen genieten. Het getrouwheidsconcept van de Mertens Riding School bedankt dan ook de deelnemende piloten voor hun vertrouwen.


Zoals reeds aangekondigd zijn we aan het einde van het seizoen gekomen... maar in 2019 komen we terug met meer en beter. Er zijn nog plaatsen vrij voor de allerlaatste trackday van seizoen 2018, meer nog, het is de allerlaatste trackday in België in 2018. Wacht dus niet langer om uw plaats te reserveren voor de trackday van 17 oktober en beleef samen met de MRS-staff de afsluiting van een mooi en vooral warm motorseizoen.
 
Nog twijfels? We serveren op het einde van de dag een lekker bord paëlla of een bord Ardense specialiteiten voor de belachelijke prijs van 10,00€ (optioneel) en samen maken we een terugblik naar het afgelopen seizoen vol zon en plezier.
Go, Go, Go, vrienden!    MRS: Speciale dag 17 oktober, ik ga erheen!

Gerelateerde artikelen