donderdag 28 maart 2024

KTM komt met Duke Track

KTM komt met de Duke Track, een verschrikkelijk mooie circuitversie van de 690 Duke en gebaseerd op de European Junior Cup machines. Na het succes van de RC8R Track, eenzelfde kentekenloze versie van het basismodel, leek het KTM een goed idee ook de Duke in circuittrim aan te bieden. En wij delen die mening volledig.

De voordelen? Meer vermogen (plus 9 pk), een lager gewicht (min 11 kilogram), een beste veringsupgrade, krachtigere remmen en een hardere en langere zadelunit. Het Renthal stuur en de Powerparts voetsteunen maken het af. Naar de prijs is het nog gokken, maar exclusiviteit is gegarandeerd. Er zullen niet meer dan 200 stuks gemaakt worden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen