vrijdag 29 maart 2024

KNMV Motordag krijgt vervolg in 2015

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) kijkt tevreden terug op de eerste KNMV Motordag. Ruim tweeduizend bezoekers, waarvan velen via toertochten waren afgereisd, passeerden de poorten van het ANWB Testcentrum in Lelystad. Motorrijders konden diverse workshops volgen, demonstraties bijwonen van onder meer stuntrijder Jeremy Vonk en motorkeurmeester Erik van Lent aan het werk zien.

Positieve impuls
De KNMV viert met de Motordag haar 110-jarig jubileum. In een tijd dat het ene na het andere motorevenement op last van een burgemeester verboden wordt, verheugt het KNMV-directeur Patrice Assendelft dat de KNMV “Een motorevenement heeft kunnen neerzetten waar een positieve impuls van uitgaat.” Door de positieve reacties op het evenement organiseert de KNMV ook in 2015 een Motordag.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen