vrijdag 29 maart 2024

KNMV moet breedtesport aan Lentink laten

Nadat afgelopen najaar bleek dat Hennie Lentink (met zijn CRT Holland voor de KNMV de organisator van de KNMV Cup) en de KNMV niet langer op één lijn zaten, besloot Lentink te komen met de OW Cup, de Open Wegrace Cup. De KNMV kondigde aan door te gaan met de KNMV Cup. Insiders spraken toen de verwachting uit dat de rijders trouw zouden blijven aan Lentink en massaal zouden kiezen voor de OW Cup.

Daags voordat Lentink op het TT Circuit Assen zijn plannen voor dit jaar presenteerde liet de KNMV weten dit jaar de KNMV Cup niet te kunnen organiseren. De coureurs voor wie het ONK (financieel of sportief) te hoog is gegrepen en voorheen kozen voor de KNMV Cup zijn nu dus aangewezen op de OW Cup. Jammer voor de ambitieuze rijders is dat de KNMV een incidentele deelname aan een ONK-wedstrijd uitsluit voor rijders van de OW Cup. Op dit moment hebben zich bij Lentink al meer dan 200 rijders aangemeld.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen