donderdag 28 maart 2024

KNMV komt met speciale wegracefolder

Of Valentino Rossi zich echt zorgen moet gaan maken, zal nog blijken maar aan de ambities van de KNMV kan het niet liggen. De motorbond komt namelijk met een speciale wegracefolder, luisterend naar de naam ‘’Valentino here we come!’. Wij twijfelen nog of deze Engelse slagzin de lading dekt maar dat is iets heel anders…Feit is dat de wegracefolder zeer informatief is. In twee PDF’s krijg je als ouder of als aanstormend talent een prima beeld van de mogelijkheden om te (beginnen met) racen in Nederland.

Echt enthousiast? Kom op, stap op en ben 17 of 24 oktober op het TT Circuit Assen. Dan houdt de KNMV samen met de SOBW twee opstapdagen voor de wegracesport. Voor alle vragen kun je direct terecht bij diverse motorsporttrainers die deze dagen begeleiden. Meld je wel even van tevoren aan op www.knmv.nl/wegrace.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen