woensdag 24 april 2024

Keppel vol ambities naar WK zijspannen

Rijder en teameigenaar Jarno Keppel (links op de foto) heeft na het behalen van de derde plaats in het ONK zijspan 2011 ambitieuze plannen voor komend wegraceseizoen. Zo heeft hij zich met het aantrekken van bakkenist Danny de Haas (rechts) verzekerd van veel ervaring. Hoewel de Amersfoorter pas 25 jaar is, werd hij bijvoorbeeld afgelopen jaar met Mike Roscher al achtste in het WK.

Net voor de kerstdagen werd de nieuwe hoofdsponsor DNS Infratechniek binnengehaald. Met sub-sponsoring van AB Plastics en tal van andere lokale sponsoren, wil het Keppel Sidecar Team in 2012 een gooi doen naar de nationale titel en een top-10 notering behalen in het WK.

Het RCN zijspan wordt momenteel volledig opgebouwd met een nieuwe, meer aerodynamische body en aandrijving van een nieuw Suzuki GSX-R1000 motorblok. Dit blok is geprepareerd door Mark Hoegee. Hoegee ziet een grote potentie in het zijspanracen en zal gedurende het raceseizoen het team zo nodig helpen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen