donderdag 25 april 2024

Keppel Sidecar Team gepresenteerd

Een team dat rijdt met nummer 73 mogen wij natuurlijk niet negeren. Helemaal niet als het ook nog eens een Nederlands team is. Vrijdagavond 1 maart onthulden stuurman Jarno Keppel met bakkenist Arjen Portijk de volledige nieuwe LCR voor het Keppel Sidecar Team 2013. Marc Hoegee heeft gezorgd voor een optimaal presterende Suzuki GSX-R1000-L2, dit keer voorzien van een drysump oliesysteem.

Onder nummer 73 zullen Keppel en Portijk komend jaar een volledige Open Nederlands en Belgisch Kampioenschap rijden. Om zoveel mogelijk (internationale) ervaring op te doen en racekilometers te rijden, zullen tevens aan een aantal IDM-, BSB- en WK-races deel worden genomen. Waaronder uiteraard de TT-wedstrijd op vrijdag 28 juni.

Foto: Bram van de Biezen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen