donderdag 28 maart 2024

Kawasaki Z650 met brandstofpas van € 500

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Z650 is een van de bestverkochte motoren in Europa. Aan de basis van het succes staat het de moderne design en de superieure afwerking. Het unieke Trellis frame zorgt voor een laag gewicht wat resulteert in een fenomenale handling. De watergekoelde 650cc parallel twin krachtbron staat niet alleen garant voor een heerlijk koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik.

Heel aantrekkelijk
Bovendien is een nieuwe Kawasaki Z650 kopen nu wel heel aantrekkelijk, want bij aanschaf van een nieuwe 2019 Kawasaki Z650 ontvang je nu tijdelijk een brandstofpas t.w.v. € 500,- waarmee je meer dan 7.500 kilometer kosteloos kunt rijden! De populaire Z650 is dit seizoen leverbaar in maar liefst vier moderne matte kleurstellingen, Kawasaki groen, matzwart met een groen frame, Khaki en mat wit met witte wheelstriping. De 2019 Kawasaki Z650 staat nu in de showroom vanaf € 7.899,- en is tevens beschikbaar in 35kW uitvoering.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen