zaterdag 27 april 2024

Kawasaki verlaagt prijs ER-6

Lekker nieuws om je dag mee te beginnen; Kawasaki stelt de prijzen van de ER-6n ABS en ER-6f Sports Touring flink bij naar beneden. Eerstgenoemde zakt maar liefst € 608,- in prijs en kost je nu
€ 7.490,-, laatstgenoemde zakte met € 508,- naar een uiteindelijke prijs van € 7990,-.

Voor dit jaar is van de ER-6n, alsmede van de bekuipte ER-6f ook een Sports Edition geïntroduceerd en het mooie is, je kunt je eigen ER-6 ook gewoon voorzien van deze optie, aangezien alle benodigde onderdelen als kit te koop zijn voor € 690,-.

De kit omvat een compleet Akrapovic sportuitlaatsysteem en een kleine kleine kentekenplaathouder. Samen zorgen ze voor een gewichtsreductie van een flinke 5 kg, maar het is het uitlaatsysteem dat echt voor het sportieve aspect zorgt met een geclaimde vermogenstoename van 5,2 pk en een koppelwinst van 4,4 Nm. En geen zorgen, het blok kan het hebben hoor. Op het Isle of Man won een ER-6 met meer dan 100pk de Lightweight TT en dat doe je niet door stuk te gaan.

ER-6 Sport Edition Akrapovic

ER-6 Sport Edition kentekenplaathouder

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen