Kawasaki Specials: Vulcan S

Door Sharon in Nieuws, maandag 27 Nov 2017 09:11
Kawasaki lanceert maar liefst drie uitvoeringen voor de Vulcan S. Vulcan S Editions 2018

Gisteren tijdens de Kawasaki News Show onthulde Kawasaki dat er maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn voor de Vulcan S samen met twee compleet nieuwe accessoire pakketten. 

De reguliere Vulcan S is voor 2018 uitgevoerd in tijdloos Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van een Pearl Lava Orange lakwerk met donkere accenten en een opvallende wheelstriping. Helemaal bovenaan de range prijkt de Vulcan S CAFE. Deze is naast de Pearl Storm Gray kleurstelling met groene accenten ook voorzien van een café-style windscherm. 

Nieuwe Sport Editie
Kawasaki lanceert voor zowel de Vulcan S als de Vulcan S SE het Sport pakket, bestaande uit een Full System Arrow uitlaat voor een fantastische sound en kenmerkend café-style windscherm. 

De meerprijs van het Sport pakket is slechts € 899,-

Nieuwe Light Tourer Editie
Voor wie de toerkwaliteiten van de veelzijdige Vulcan S en SE optimaal wil benutten is er het nieuwe Light Tourer pakket, met leren zijkoffers, een sissy bar en een hoog windscherm.

De meerprijs van het Light Tourer pakket is slechts € 999,-

ERGO-FIT
Uiteraard zijn alle 2018 Vulcan S modellen dankzij het ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

De 2018 Vulcan S modellen staan eind 2017 in de showroom vanaf € 9.049,-.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl.

Gerelateerde artikelen