vrijdag 29 maart 2024

Kawasaki komt met Sykes-replica

Om te vieren dat Kawasaki met Tom Sykes en Marcel Duinker wereldkampioen Superbike geworden is, komen de Japanners met een exclusieve Sykes-replica. Dat exclusieve zit ‘m vooral in het aantal want er komen slechts tien motoren naar de Benelux. De replica’s zijn gespoten in het Kawasaki Racing Team-design en op koplampen, kentekenplaat en spiegels na niet van echt te onderscheiden. Uiteraard ontbreekt een LeoVince-uitlaat niet, voor meer geluid en minder gewicht. Als extra gift wordt de motor geleverd met een bijzondere tekening van Sykes. De tekening wordt gemaakt door Diederick de Vries, en ontvang je inclusief een handtekening van de wereldkampioen!

 

Het hele pakket, spuitwerk en extra’s, heeft een waarde van 3.200 euro, maar kost vanwege het heugelijke feit dat Kawasaki na twintig jaar weer de beste in het SBK is 1.447 euro. Voor alle fans die al een ZX-10R Ninja rijden, komt Kawasaki met een officiële stickerset, die vanaf vandaag te bestellen is bij de Kawasaki-dealer. Dit pakket kost je slechts 125 euro.

 

De verwachte levertijd van de Sykes-replica is rond kerst 2013.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen