woensdag 24 april 2024

Kawasaki: elke dag proefrijden voor iedereen door meer demo’s

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Kawasaki Benelux en haar merkdealers hebben voor het motorseizoen 2014 het aantal demo-modellen drastisch verhoogd. Met deze nieuwe aanpak wil Kawasaki iedereen direct de mogelijkheid geven een proefrit te maken op de modernste modellen van dit moment, zonder te hoeven wachten op speciale dagen of evenementen. 

Toen de hele motorwereld stil leek te staan, heeft Kawasaki de afgelopen jaren een enorm aantal nieuwe modellen geïntroduceerd. De Z1000SX ultieme alleskunner, de woeste Z1000 naked bike, de ideale Z800 Performance Edition, de wereldwijd dominerende ZX-10R en ZX-6R, de moderne W800SE klassieker en de J300 motorscooter, allemaal nieuw of flink vernieuwd in de afgelopen maanden. Tijd om eens kennis te maken dus! De Kawasaki-dealers hebben er daarom speciaal voor gezorgd extra demo-motoren klaar te hebben staan, zodat elke motorrijder direct kan ondervinden wat de Kawasaki-modellen méér bieden.

Kawasaki levert op dit moment de meest complete modelrange ooit. Van de mooiste Z1000SX allrounder tot de Versys adventure-allroads, en van de beste ZX-10R Superbike en ZX-6R Supersport tot de Z1000, de meest woeste naked bike van dit moment. Al eens geprobeerd? Echt niet? Kom dan nu bij de Kawasaki-dealers in heel Nederland en België proefrijden op de modernste motoren van dit moment, ze staan er volop voor je. Reserveer je proefrit online via de Kawasaki website of neem rechtstreeks contact op met je dealer. Zo makkelijk is proefrijden bij Kawasaki.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen