dinsdag 19 maart 2024

Kawasaki contracteert racetalent Robert Schotman!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het MTM Kawasaki Team heeft zojuist het jonge racetalent Robert Schotman (18) gecontracteerd. Schotman zal komend seizoen samen met teamgenoot Scott Deroue op de compleet nieuwe Kawasaki Ninja 400 uitkomen in het WK Supersport 300.

De uit Dordrecht afkomstige Robert Schotman heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 12 jaar motorsportervaring, inclusief diverse Nederlandse en Europese titels. Afgelopen jaar gaf Schotman in het debuutseizoen van de WK Supersport 300 al zijn visitekaartje af met diverse podiumuitslagen.

Robert Schotman:

“Ik ben ontzettend blij om de samenwerking met Kawasaki aan te mogen gaan. Het MTM Kawasaki Team heeft afgelopen jaar al met Scott Deroue al bewezen om een serieuze titelkandidaat te kunnen zijn. Ik kijk er dan ook naar uit om de nieuwe Ninja 400 naar het podium te kunnen sturen!”

Ludo van der Veken (Team Manager MTM):

“Robert is een buitengewoon talent en heeft een zeer goede mentaliteit. Dit contract is voor hem dan ook een mooie waardering en tevens een stimulans om de komende tijd nog verder door te groeien in zijn ontwikkeling. Het is zeer gunstig om nu al ons team compleet te hebben, dat geeft iedereen de gelegenheid om het volgende seizoen optimaal voor te bereiden.”

Kijk voor meer informatie op: www.kawasaki.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen