donderdag 28 maart 2024

Katana kieken

De Katana schitterde al in Keulen en Milaan, maar 8 december is hij ook te bekijken in Vianen. Naast de nieuwkomer zijn alle 2019-modellen te zien. Komend seizoen komt Suzuki met nieuwe kleuren voor vrijwel alle modellen en ook een compleet nieuwe A2-uitvoering van de GSX-S750. Verder worden er ook technische wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt onder meer de GSX-S750 een verbeterde gasrespons en wordt de GSX-R1000R sportiever door een verstelbare swingarm, met staal omvlochten remleidingen en Bridgestone Racing Street RS11 banden.

Katana
Ster van de show is de Katana. Net als bij de eerste Katana uit 1981 gaat Suzuki voor een gewaagd en scherp design. Voor de aandrijving zorgt een vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder, die 150 pk en 108 Nm levert en het gewicht bedraagt 215 kilo. Het Preview Event vindt plaats van tien uur ’s ochtends tot vier uur ‘s middags. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen