vrijdag 29 maart 2024

Jolink nieuwe bakkenist Willemsen!

In de jacht naar de elfde wereldtitel gaat Daniël Willemsen wederom in zee met een nieuwe bakkenist. Streekgenoot Gijs Jolink gaat samen met de meervoudig wereldkampioen zijspancross uit Lochem de strijd aan in het WK. De toekomstige samenwerking is ontstaan na een geslaagde testdag, waarbij Willemsen onder de indruk was van Gijs.

“Het is begonnen als een dolletje, maar het klikte gelijk. Gijs heeft nog veel te leren, maar hij heeft er talent voor en boekt nu al enorm veel progressie”, aldus Willemsen. Jolink, de organisator van Zwarte Cross, heeft ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. “Ik heb nog een lange weg te gaan, maar deze winter ga ik samen met Daniël hard trainen om op niveau te komen.”

De eerste GP voor het nieuwe duo zal gelijk in eigen land zijn. Op 13 april staan de twee Achterhoekers in Oss aan de start van het WK Zijspancross.  

Foto: Guus van Goethem

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen