vrijdag 19 april 2024

Jeffrey Herlings loopt verder uit

We moeten natuurlijk niet te vroeg juichen, want er zijn nog vijf wedstrijden te gaan in het wereldkampioenschap MX2. Maar toch… In het Russische Semigorje won Jeffrey Herlings met grote overmacht dit weekeinde twee manches en daarmee de GP van Rusland. De motorcrosser uit het Brabantse Elsendorp lag in beide wedstrijden dik een halve minuut voor op zijn naaste belager in het WK, de Engelsman Tommy Searle. Onze landgenoot staat nu 49 punten voor in het WK. Dat is uiteraard nog niet voldoende om nu al te zeggen dat hij wereldkampioen wordt, maar het is wel een riante voorsprong. De volgende ronde voor het WK zal plaatsvinden op 5 augustus in het Tsjechische Loket.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen