woensdag 24 april 2024

Jas van glas

Door reflectiemateriaal op je motorjas vertoon je als motorrijder soms enige gelijkenis met een wegwerker. Met NightEye van Macna hoeft dat niet langer. De stof bevat minuscule glasdeeltjes die als kleine satellietschotels werken. Ze kaatsen invallend licht terug naar de lichtbron. NightEye licht dus op zodra de lichtstralen van een koplamp in aanraking komen met het materiaal.

Macna levert twee varianten: in de NightEye-Classic is het materiaal als patroon verwerkt op fluorescerende stof van het Vision Vest. Bij NightEye-Dark zijn de glasdeeltjes verwerkt in de gehele stof. Overdag is de jas grijs, maar ’s nachts licht de stof in zijn geheel op. Meer informatie en een overzicht van de modellen vindt u op www.macna.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen