zaterdag 20 april 2024

Internationale Machinefabriek Interdisc Grasbaanraces 2014.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vrijdag 8 augustus vormt evenemententerrein De Tippe in Staphorst het decor voor de jaarlijkse internationale grasbaanraces georganiseerd door de motorclub AMBC. Zoals elk jaar komt de club met een mooi avondvullend race- programma met als hoofdmoot natuurlijk de Internationale deelname in de ‘Specials’ categorie. De grasbaancommissie van de AMBC is al maanden druk bezig om een aansprekend deelnemersveld te contracteren. Met info hierover volgt binnenkort.

Wat ook bekend is geworden is dat als aanvulling in het programma op de vrijdagavond een regio klasse is toegevoegd. De club kreeg hiervoor dit jaar toestemming van de nationale motorbond KNMV. De clubleden van de AMBC krijgen nu eindelijk eens de kans om deel te nemen in een clubklasse die op de vrijdagavond voor een volle bak publiek mag optreden! Clubleden van de AMBC krijgen op vrijdagavond de kans voor het grote publiek te rijden op De Tippe.

Aan deze deelname zijn enkele regels verbonden. Deze staan op de AMBC website vermeld samen met alle beschikbare info omtrent dit jaarlijkse topevenement. Er kunnen tien rijders inschrijven met nog eens twee reserves. Hiervoor geldt, wie het eerst komt…

Opgave via mail naar j.compagner@online.nl Of per Mobiel bij Jan Compagner 0623719929

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen