Inschrijvingen Kawasaki Benelux KX Event 2015 bijna vol!

Door Redactie in Persberichten, dinsdag 25 Aug 2015 11:08
Liefhebbers schrijven zich het beste gauw in! Kawasaki KX250F actie 2014 cross

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De inschrijvingen voor het Kawasaki Benelux KX event op 2 september lopen zo hard, dat het advies voor liefhebbers is om snel in te schrijven.

Niet zo gek natuurlijk dat het storm loopt, want het Kawasaki Benelux KX Event op het circuit De Landsard in Eindhoven zit bomvol met alles wat Motocross rijders interesseert.  Want niet alleen zijn alle nieuwe Kawasaki modellen te bewonderen (inclusief de vlamnieuwe KX450F), ook zullen er diverse GP rijders en monteurs voor je klaar staan om op werkelijk alle vragen een antwoord te geven. En heb je genoeg snelle mannen gezien, dan zijn er nog de Monster Energy Girls die graag met je op de foto gaan!

Schrijf je nog snel gratis in op www.kawasaki.nl en neem gerust je vrienden mee, want ook voor mensen die niet rijden is er genoeg te zien en te beleven!

 

Tags: persbericht,

Gerelateerde artikelen