vrijdag 29 maart 2024

Indian roept motoren terug

Indian-eigenaren opgelet! De Amerikaanse fabrikant houdt een grote terugroepactie. Vele modellen moeten terug vanwege een productiefout. Heb je een Indian die is gemaakt tussen 15 april 2013 en 15 juli 2016? Grote kans dat het om jouw motor gaat.

Van zeven modellen worden in totaal 23.747 motoren teruggeroepen. Het gaat om de Chief Classic, Chief Dark Horse, Vintage, Chieftan, Chieftan Dark Horse, Springfield en Roadmaster. Er zou een probleem zijn met de brandstofverdeler, dat onderdeel is van de injectie. Door het euvel zou benzine kunnen lekken, waarna een vonkje genoeg is om motor in brand te laten vliegen. Even langs de dealer dus! Daar kan de Indian kosteloos ter reparatie aangeboden worden.

Foto: Indian

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen