zaterdag 20 april 2024

Indian presenteert speciale versies Chieftain

Moederbedrijf Polaris Industries veraste enige tijd geleden toen zij -ogenschijnlijk vanuit het niets- de stekker uit Victory Motorcycles trok. De focus zou dan alleen nog komen te liggen op Indian. Dat merk gaat nu inderdaad gestaag door en geeft de Chieftain een update.

Het gaat om twee nieuwe variaties, namelijk de Chieftain Limited en Chieftain Elite. Het voorspatbord van de Limited is meer open en het wiel is groter. Op de remklauwen wordt het logo afgedrukt, dat ook op de topkuip vlak boven de koplamp terugkomt. Daarnaast is het zadel vernieuwd en nu wat slanker.Van de Chieftain Elite worden er slechts 350 gemaakt. Iets wat je vanwege de naam eerder zou verwachten bij de Limited. De Elite krijgt een kleur genaamd Fireglow Red Candy, dat volgens Indian een team 25 uur kost om met de hand aan te brengen. Het resultaat zou dan zijn dat geen enkele Chieftain Elite hetzelfde zou zijn. De 200 watt-speakers en het infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de Elite nóg meer over de top is. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen