donderdag 28 maart 2024

Indian neemt FTR1200 in productie

De kogel is door de kerk, Indian komt met een FTR1200. Hopelijk lijkt de machine als twee druppels water op de likkebaardend lekkere FTR750 waarmee Indian in de Verenigde Staten de flat track competitie betwist. Geïnteresseerden moeten nog even geduld hebben, want de introductie staat gepland voor 2019. Om de nieuwsgierigheid lang genoeg vast te houden, geeft Indian een motorfiets weg. Kijk hier als je daar kans op wilt maken.

Concessies
Met de komst van de 1200 geeft Indian gehoor aan de wens van veel motorrijders die een straatversie van de FTR750 wel zien zitten. Het grote verlangen werd alleen maar versterkt door de komst van een FTR1200 Custom prototype. Hopelijk blijft iets van dat ontwerp behouden, maar verwacht enige concessies aan het straatgebruik om straks niet te teleurgesteld te zijn. Rich Cristoph, hoofd ontwerp bij Indian, noemt de motorfiets namelijk een straatmotor met een op flat track geïnspireerde vormgeving.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen