Indian Motorcycle opent een winkel in Zwitserland

Door Sharon in Nieuws, maandag 27 Nov 2017 11:11
De deuren van een pop-up winkel zijn geopend in de Mall van Zwitserland in Ebikon, Caton Lucerne. indian winkel zwitserland popup

Indian Motorcycle heeft de deuren geopend van een pop-up winkel in het winkelcentrum in Zwitserland. Als liefhebber van Indian is deze winkel zeker een bezoekje waard. 

Vanaf november 2017 is deze winkel zes maanden te bezoeken. Eén van de hoogtepunten van de winkel zijn de motoren van Indian. Naast deze motoren heeft de winkel ook kleding en accessoires van Indian Motorcycle, maar ook chocolade, gin en whisky van de Zwitserse Langatundistilleerderij.

De winkel in Zwitserland is de eerste pop-upwinkel waar het merk veel meer wil zijn dan alleen een winkel. Gedurende de zes maanden willen ze een ontmoetingsplek zijn voor motorrijders, waar ze gezamenlijk kunnen praten over hun liefde voor het merk of voor motorrijden en een plek die de fijnere dingen in het leven viert. 

Het winkelcentrum in Zwitserland staat in Ebikon, Canton Lucerne. Dit winkelcentrum is het op één na grootste winkelcentrum in Zwitserland. Dit winkelcentrum heeft een divers aanbod van winkels, gecombineerd met recreatieve en sportieve attracties, en niet te vergeten een kinderwereld. Daarnaast heeft het winkelcentrium de eerste indoor golfbaan voor surfers, het grootste IMAX-bioscoopscherm in het land en een multiplex met twaalf schermen. Het winkelcentrum heeft een eigen forenzentrein- en bushalte, directe toegang tot het parkeerterrein vanaf de snelweg en een groot parkeerterrein voor zowel auto's, motoren als fietsers.

Gerelateerde artikelen