donderdag 25 april 2024

‘Ik heb de zomer op m’n bol’

Nexx zorgt voor een bijzondere verschijning in het straatbeeld deze zomer met de nieuwe Pulp-collectie. Speciaal voor de zomermaanden levert de helmenfabrikant namelijk de X60 ICE en X60 AIR in kleurrijke versies.

De Nexx X60 heeft een thermocomposiet buitenschaal met een afwerking van leer. De ICE variant is afgewerkt met aluminium elementen, de X60 AIR met grote gaaspanelen die extra verkoeling bieden.

De microlock sluiting is de aan zijkant gepositioneerd zodat de kinband af te stellen is. De anti-allergische binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De Pulp-collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en hebben een advies verkoopprijs van 169,95 euro. Meer informatie vind je op www.splashdesign.com.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen