zaterdag 20 april 2024

Hyperpro presenteert nieuwe schokbrekers

De Nederlandse veringspecialist Hyperpro heeft op de Intermot haar nieuwe BMW ESA schokbrekers geïntroduceerd. Deze schokbrekers zijn toepasbaar voor alle BMW R1200GS en R1200GS Adventure modellen tot 2013, uitgerust met het BMW ESA systeem. Voor zowel de Showa als de WP uitvoering.

Deze motorfietsen worden ouder en zullen op een aantal punten, waaronder de originele schokbrekers gebreken gaan vertonen. Gebreken zoals een niet functionerend ESA verstelsysteem als gevolg van een kapotte ESA verstelmotor, te zachte veren, gebrek aan demping of zelfs lekkages. Deze gebreken verminderen het rij comfort en worden met de schokbreker oplossing van Hyperpro opgelost.

Hyperpro biedt een schokbreker, zowel voor -als achter schokbreker, met de 460 emulsie demper als basis. Deze schokbrekers zijn uitgerust met een versterkte ESA stepper motor, waterdichte connectoren, een verbeterde demping, een progressieve zwarte of paarse veer en is “plug and play” aan te sluiten op het BMW ESA systeem. De Hyperpro schokbreker maakt gebruik van de originele veervoorspanning versteller.

Deze oplossing bied de motorrijder een beter gebalanceerde motorfiets, die comfortabeler en stabieler rijdt, zowel als solo als met bijrijder, met of zonder bagage.

De prijs per schokbreker is 1089,- Euro inclusief BTW, exclusief inbouw.

Voor meer informatie; check www.hyperpro.com of email ons op info@hyperpro.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen