donderdag 28 maart 2024

Husqvarna Motorcycles functionele offroad kinderkleding

Beeld: Husqvarna Motorcycles

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Husqvarna Motorcycles kinderkleding is ontworpen om de beste bescherming voor de jongste generatie te leveren en om het rijplezier en comfort te verbeteren. Het nieuwe assortiment biedt allround functionele motorkleding in lijn met de beloften en kwaliteit van het Husqvarna Motorcycles merk.   

Kids Railed Helmet – De helm van hoogwaardige kwaliteit heeft een composiet carbon / fiberglas schaal en verwijderbare, wasbare, vocht absorberende, antibacteriële voering en wang pads. De voering wordt geleverd met elastische panelen voor een perfecte pasvorm.

Kids Accuri Goggles – Deze professionele Lexan® glas motocross brillen zijn exclusief voor Husqvarna Motorcycles gemaakt door 100% en zijn voorzien van volledige bescherming tegen UVA, UVB en UVC. Ze hebben ook een drie-laags fleece-schuim voering voor maximaal vochttransport en comfort. 

Kids Railed Shirt – Dit hoogwaardige polyester motocross shirt komt in ademende, fijn geventileerde PE stof met dual mesh panelen onder de armen en geperforeerde ventilatie zones. Het heeft een elastische Lycra® kraag, en de nauwsluitende mouwen zijn ontworpen om opgepompte armen te voorkomen.

Kids Railed Pants – De premium kwaliteit motocross broek zijn gemaakt van zeer slijtvast nylon / polyester mix met hittebestendige en slijtvaste kniestukken van leer. De broek heeft vele andere eigenschappen die gegarandeerd bescherming, bewegingsvrijheid en comfort bieden voor jonge rijders.

Kids Itrack Railed Gloves – Deze offroad hanschoenen  kenmerken meerdere 3D TPR coating op de vingers en siliconen grip coating op de vingertoppen voor optimale bediening van de koppeling. De Lycra® boorden en verstelbare TPR Velcro klittenbandsluiting op de pols zorgen voor een perfecte pasvorm. 

Let op: de beschikbaarheid van de afzonderlijke items kan verschillen per land. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Husqvarna Motorcycles Dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen