vrijdag 19 april 2024

Horex VR6 opnieuw later

Even waren we bang dat het zomaar einde project kon zijn maar gelukkig start de productie van de Horex VR6 eind mei 2012 echt. De eerste modellen hadden nu zo’n beetje klaar moeten zijn maar door problemen bij toeleveranciers werd begin dit jaar al duidelijk dat er vertraging zou ontstaan. Die vertraging werd nog groter toen plotseling bleek dat de emissie-uitstoot te dicht bij de kritieke grens kwam te liggen waardoor de homologatie op het spel stond.

Tot overmaat van ramp hadden de toeleveranciers hun zaken ook nog niet op orde. Dankzij twee katalysatoren en het gebruik van een secundair luchtsysteem zijn de emissieproblemen binnenkort verleden tijd en na een paar spoedmeetings hebben de leveranciers de zaken nu ook op orde. Kortom, als de herkeuring geen probleem oplevert, lijkt niets lijkt de komst van de VR6 nog in de weg te staan. Wij duimen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen