vrijdag 29 maart 2024

Hopkins naar Crescent Suzuki

Crescent Suzuki heeft bevestigd dat John Hopkins komend seizoen in het WK Superbike samen met Leon Camier op de GSX-R1000 rijdt. Een echte verrassing is dit niet want nadat Suzuki zich uit de MotoGP terugtrok en Stefan Bradl de laatste Honda wegkaapte was er nog maar één serieuze optie voor Hopkins. Van overstapproblemen zal geen spraken zijn want Hopkins reed afgelopen seizoen al voor Crescent in het Britse Superbike-kampioenschap.

En hoe! Op slechts een paar duizendste van een seconde moest de Amerikaan de titel laten aan Tommy Hill. Op dit moment is Hopkins nog herstellende van een operatie. Die was nodig vanwege zijn crash als MotoGP-wildcardrijder op Brno. Hierdoor zal Hopkins pas begin 2012 voor het eerst weer testen. Camier doet dat eind deze maand al op Portimao.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen