dinsdag 16 april 2024

Honda pakt crossers aan

Honda heeft zijn belangrijkste twee crossers voor 2014 een flink aantal upgrades gegeven. In navolging van de CRF450R heeft ook de CRF250R (foto boven) een ander frame, dat meer gericht is op massacentralisatie, waardoor de handling nu weer op een hoger niveau is gekomen. Daarnaast hebben de motoren ook een herziene vering, een compleet vernieuwde injectie en nog meer interne aanpassingen, waardoor het blok met name bij lage en middenhoge toerentallen meer punch heeft gekregen.

Voor de 450 zijn de wijzigingen minder ingrijpend, wat wil zeggen dat frame, swingarm en linksysteem ongewijzigd zijn gebleven. Wel nieuw is de Dual Fuel Injection Timing, waarvan een technische uitleg ongetwijfeld nog zal volgen. De uitlaat is eveneens nieuw en de koppeling heeft lichtere veren. Ook de vork en de schokbreker zijn iets aangepast en dus staat de 450 eveneens klaar voor het nieuwe seizoen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen