donderdag 28 maart 2024

Honda klaar om Dakar te winnen?

Het was een regen aan prijzen voor Honda en haar nieuwe CRF450 Rally in de Marocco Rally. Niet alleen won fabrieksrijder Paulo Goncalves de rally, ook zegevierde hij in het officiële wereldkampioenschap cross-country rallies. Honda zal ook blij zijn geworden van het feit dat alle etappeoverwinningen werden behaald door hun vier rijders.

 

Tweede in de Marocco Rally werd Marc Coma (KTM), terwijl Joan Barreda (teamgenoot van winnaar Goncalves) de zesdaagse rally als derde eindigde. Frans Verhoeven, de Nederlandse hoop tijdens deze race, werd tiende. Ondanks een tegenvallend resultaat hield hij een goed gevoel over aan deze voorbereidingswedstrijd op de Dakar Rally.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen