zaterdag 20 april 2024

Honda en Repsol verlengen contract

Ook in de komende seizoenen zal de Honda van Marc Márquez en Dani Pedrosa in het oranje van Repsol worden gehuld. De twee partijen verlengen hun samenwerking namelijk tot en met het seizoen van 2018. Niet gek ook, Repsol en Honda gaan al 20 jaar met elkaar door één deur.

In de 24 seizoenen heeft Honda 12 wereldkampioenschappen meegemaakt met Repsol als sponsor. Hierin behaalden zij gecombineerd over de 500cc en de MotoGP in totaal 151 overwinningen en stonden zij op 392 podia. Naast Dani Pedrosa and Marc Marquez reed een indrukwekkend lijstje namen op de motor in de kleuren van de benzineboer. Bijvoorbeeld Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi, Nicky Hayden en Casey Stoner. Niet de minsten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen