donderdag 25 april 2024

Honda bevestigt productie X-ADV

Er werd al druk over gespeculeerd, komt die nieuwe Honda X-ADV er nu wel of niet? Honda maakt een einde aan de discussie en bevestigde deze nieuwe motor te gaan produceren. Voor 2017 voegt Honda de X-ADV toe aan het aanbod. Hij is gebaseerd op de City Adventure, waar we eerder al over schreven. Deze werd vorig jaar tijdens de EICMA als een concept onthuld. 

Volgens de Japanners is de motor zowel avontuurlijk als praktisch. Geschikt voor stadsvervoer tot off-road. De zithouding is rechtop, de vering geschikt voor ruig terrein en het windscherm verstelbaar. De motor heeft opbergruimte voor een helm en Honda rust hem uit met hun Dual Clutch-koppeling. Honda gaat de nieuwe machine begin november voor het eerst laten zien op de EICMA in Milaan. Daar gaan we uiteraard heen dus we houden je op de hoogte!x-adv

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen