vrijdag 29 maart 2024

Hoera voor Bo Bendsneyder

Hoera voor Bo Bendsneyder! Nu omdat hij jarig is, maar in het komende seizoen hopelijk nog veel vaker, als hij weer podia pakt. Of bij een overwinning natuurlijk, hoe mooi zou dát zijn. Ook na vandaag zijn het hele seizoen veel Nederlandse ogen gericht op Bendsneyder. Na zijn debuutjaar wordt veel van de KTM-rijder verwacht. In MOTO73 nummer 5 zetten we vier verschillen tussen het vorige en het aankomende seizoen naast elkaar. Bendsneyder geeft zelf aan wat daar de belangrijkste van was:

“Het allerbelangrijkste is dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb. Verleden jaar was alles nieuw voor me. Dat was heel erg wennen. Vooral de twee tests na het GP-seizoen in Valencia en zeker die in Jerez hebben me al veel zelfvertrouwen bezorgd. Op de 2017-KTM voel ik me namelijk veel beter thuis.”

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen