vrijdag 29 maart 2024

Hoegee wordt Suzuki Performance Center

Dat Marc Hoegee verstand heeft van Suzuki’s en van tuning mag bekend zijn. Inmiddels zeven jaar is hij immers de specialist op dit gebied. Met ingang van dit jaar wordt dat nog eens extra benadrukt en dus wordt Hoegee Motortechniek officieel omgedoopt tot Hoegee Suzuki Performance Center.

Het bedrijf zal zich nog meer gaan toeleggen op tuning en reparatie van Suzuki weg- en crossmotoren. Daarnaast is het Performance Center door Yoshimura Japan aangesteld als één van de vier officiële Suzuki Performance Centers in Europa. Hierdoor beschikken ze in Giessen altijd over de laatste technische informatie en producten van Yoshimura.

In de nieuwe webshop van Hoegee Suzuki Performance staan nagenoeg alle producten die door het bedrijf worden gevoerd of zelfs in eigen huis worden geproduceerd. Kijk voor meer informatie op www.suzukiperformance.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen