donderdag 28 maart 2024

Hey gridgirls!

Voor de Motorbeurs van 2014 zoekt de beursorganisatie dames die zich willen inschrijven voor de gridgirl-competitie. De dame die wint, zal tijdens de TT Assen aan de zijde van Bryan Schouten op het asfalt staan. Inderdaad, met een paraplu in je hand!

Wanneer je jezelf opgeeft en via het opgaveformulier foto’s meestuurt, kom je op de site van de Motorbeurs te staan. De vijf dames met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De vier dames die uiteindelijk niet winnen, zijn echter wel gewoon welkom op de TT en zijn te gast in de VIP-hospitality van Bryan Schouten. Hiernaartoe kunnen ze een introducee meenemen.

Meer info vind je hier, en hier kunnen dames zich aanmelden.

En al die mannen die alleen op dit berichtje hebben geklikt omdat ze dachten dat er mooie vrouwen te zien waren? Die kunnen natuurlijk op onze babe-sectie terecht. Een kleine pre-selectie vind je hieronder in het album. Klik op de foto’s voor een grotere weergave!

 

[justified_image_grid ids=18820,18821,18822,18823]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen